Spaanse wijn van topkwaliteit

7 redenen waarom deze wijn een bestseller is

De Aldeya Garnacha van Pago Aylés is een bijzonder gewilde wijn uit het assortiment van Colaris. Enorm veel klanten genieten jaar op jaar van deze mooie wijn. Hieronder geven wij u graag aan waarom: 


1. Allerhoogste kwaliteit
De Aldeya Garnacha wordt gemaakt door bodega Pago Aylés welke officieel door de wet erkend is als een producent van “Vinos de Pago”. Er zijn in heel Spanje slechts 17 bodegas (!) die dit predikaat verdienen. De eisen voor dit kwaliteitskeurmerk zijn uitermate streng. Vino de Pago staat dan ook garant voor verfijnde wijnen met een bijzonder karakter. Respect voor het terroir staat hierbij uiteraard voorop.

2. Uitstekende recensies
De Aldeya Garnacha krijgt jaar in jaar uit uitstekende recensies en kreeg eerder al een gouden medaille op het internationale concours 'Grenaches du Monde' dat 100% is toegewijd aan Grenache (garnacha is de Spaanse naam voor het druivenras grenache).

 

3. Traditionele werkwijzen met respect voor de natuur
De Aldeya Garnacha is afkomstig van wijngaarden die vanwege het respect voor de natuurlijke cyclus van de wijnstokken met zo min mogelijk interventies worden bewerkt. Leuk om te weten: de oogst van de garnacha-druiven vindt ‘s nachts plaats! Dit om de temperatuur van de geplukte druiven zo laag mogelijk te houden. De druiven arriveren overigens al binnen 10 minuten in het pershuis.

 

4. Intense aroma’s
De oude garnacha-stokken zijn aangeplant op hooggelegen wijngaarden met grote verschillen in dag- en nachttemperatuur. Dit zorgt voor bijzonder intense aroma’s van vooral heerlijk zwart fruit in deze Garnacha. 


5. Héérlijke smaak

 In de mond strijden rood en zwart fruit om u de mooiste smaaksensatie te leveren.

 

6. 100% kwaliteitsgarantie

De Aldeya Garnacha heeft onze strenge selecties doorstaan en wij staan garant voor een perfecte kwaliteit. Desondanks niet tevreden? Geld terug!

  

7. Altijd scherp geprijsd
> Klik hier om naar de Aldeya Garnacha pagina te gaan voor de meest recente prijs, meer info en bestellen

 

Bodeaga Pago Aylés  Granaches du Monde gouden medaille 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473