Aldeya Garnacha prijs-kwaliteit topper van het hoogste niveau

8 redenen om deze wijn in huis te halen

Aldeya Garnacha van Pago Aylés is jaar in jaar uit een bestseller. De meest recente jaargang is 2017. Lees hieronder waarom deze wijn zo populair is:

1. Allerhoogste kwaliteit

De Aldeya Garnacha wordt gemaakt door bodega Pago Aylés welke officieel door de wet erkend is als een producent van “Vinos de Pago”. Er zijn slechts 17 Spaanse bodegas die dit predikaat hebben. De eisen zijn uitermate streng en Vino de Pago staat garant voor verfijnde wijnen met een bijzonder karakter. Respect voor het terroir staat hierbij natuurlijk voorop.

2. Uitstekende recensies

De Aldeya Garnacha krijgt jaar in jaar uit uitstekende recensies en kreeg eerder al een gouden medaille op het internationale concours dat 100% is toegewijd aan Grenache (garnacha is de Spaanse naam voor het druivenras grenache).

3. Traditionele werkwijzen met respect voor de natuur

De Aldeya Garnacha is afkomstig van wijngaarden die met respect voor de natuurlijke cyclus van de wijnstokken met zo weinig mogelijk interventies worden bewerkt. Leuk om te weten: de oogst van de garnacha-druiven vindt ‘s nachts plaats!  Dit om de temperatuur van de geplukte druiven zo laag mogelijk te houden. De druiven arriveren overigens al binnen 10 minuten in het pershuis.

4. Intense aroma’s en héérlijke smaak

De oude garnacha-stokken zijn aangeplant op hooggelegen wijngaarden met grote verschillen in dag- en nachttemperatuur. Dit zorgt voor bijzonder intense aroma’s van vooral heerlijk zwart fruit in de Aldeya Garnacha. In de mond vechten rood en zwart fruit om u de allermooiste smaaksensatie te leveren.

5. 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

De Aldeya Garnacha van de nieuwe jaargang 2017 heeft onze strenge selecties doorstaan en wij staan garant voor een perfecte kwaliteit. Desondanks niet tevreden? Geld terug!

6. Bestseller

De Aldeya Garnacha is een absolute topper binnen ons assortiment; enorm veel klanten genieten jaar op jaar van deze mooie wijn.

7. De jaargang 2017 is fantastisch

Tijdens de oogst van 2017 werden bij Pago Aylés perfect ontwikkelde druiven geplukt. De opbrengsten waren uitzonderlijk laag. De wijnen worden dan ook gekenmerkt door een opvallend fraaie concentratie: dit is wellicht de beste jaargang ooit!

8. Prijs-kwaliteit-topper

De Aldeya Garnacha 2017 is erg vriendelijk geprijsd.  
> Klik nu hier om naar de Aldeya Garnacha 2017 pagina te gaan voor meer info en de meeste actuele actieprijs.

.

Bodeaga Pago Aylés  Granaches du Monde gouden medaille 

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473