Perswijn: Rhône Grand Veneur betaalbare klasse

Na de aanbevelingen van Hubrecht Duijker, Onno Kleyn en Harold Hamersma is het nu de beurt aan het blad Perswijn die onze Côtes-du-Rhône Réserve Grand Veneur 2014 bejubelt in haar nieuwste uitgave. Lees hier het artikel zoals gepubliceerd in het januari/februari magazine 2016:

Château La Tour de By in De Telegraaf

Zaterdag 23 januari 2016 schreef Pieter Nijdam  in de Rubriek Eten en Genieten van Dagblad De Telegraaf een mooi verhaal over de negatieve, maar zeker ook over de positieve ontwikkelingen in de Bordeauxregio. In het bijzonder noemt hij Château La Tour de By als een uitzondering op het gebied van prijs en kwaliteit en prijst hij de veelbelovende kwaliteit van jaargang 2015. Klik op de afbeelding en lees het volledige verhaal:

Alaviana 2013 Winnaar Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter

Verheugd zijn we dat De Alaviana 2013 uit het Noord-Spaanse Catalayud zondag 25 oktober 2015 werd uitgeroepen tot winnaar van het Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter in de klasse tot € 10,00.

Deze prachtige blend van grenache en syrah gemaakt door gepassioneerd wijnmaker Ludovico Vano en door de Spaanse Wijnbijbel Guía Peñín  beloond met 93 punten, verdient het om geproefd te worden.

Zomerse Vitamines tegen herfst

Wijnschrijver Ray Simoen schrijft in Dagblad De Limburger over onverwachte en onbekende wijnen. Zo beschrijft hij ook de prachtige Beaujolais La Perle Blanche van Domaine de la Creuze Noire:

Gepubliceerd in Dagblad de Limbuger 15 september 2015

 

 

Volkskrant Magazine over Grand Veneur Rosé

De Grand Veneur biedt veel waar voor zijn geld.. “. Zo beschrijft Onno Kleyn in het Volkskrant Magazine van 30 mei jongstleden de rosé van jaargang 2014 van Domaine Grand Veneur. Lees hier het gehele artikel:

De Telegraaf op dieet met Chablis Domaine d’Henri

Pieter Nijdam, wijnschrijver van De Telegraaf, is in het begin van het jaar met vrouw en kinderen in Parijs. Op zoek naar een dieetmaaltijd om de feestkilo’s er op zijn Frans af te régimen stuit hij in zijn favoriete restaurant op ‘crustacés en coquillages’ én de bijpassende Chablis van Domaine d’Henri. Lees zijn column d.d. 3-01-2015 in dagblad de Telegraaf. Klik op de afbeelding om de volledige versie te lezen.