Château Brane-Cantenac 'Baron de Brane' 2023 Margaux
• Naast Reserve de Pichon Comtesse en Hauts du Tertre één van de zéér indrukwekkende tweede wijnen van de vintage
• "The 2023 Baron de Brane is lively and generous" - William Kelley
• Ook afkomstig van plateau van Brane, het beste terroir waar ook de ranken voor de Grand Vin staan
• OWC 6: per 6 flessen verpakt in originele kisten
- SmaakprofielComplex, krachtig & vol
- DruivenrasMerlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Carménère, Petit Verdot
- Land & RegioFrankrijk, Bordeaux, Margaux
- 100% proefgarantie
- Gratis bezorgd vanaf €75
- Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
- Verzekerd verzonden & zorgvuldig verpakt
-
Vanaf €75 gratis bezorgd
-
Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
-
Verzekerd verzonden
-
100% proefgarantie
“The 2023 Baron de Brane is lively and generous" - William Kelley
Wijnsoort | Rode Wijn |
---|---|
En Primeur | Ja |
Land | Frankrijk |
Druivenras | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carménère, Merlot, Petit Verdot |
Regio | Bordeaux, Margaux |
Smaakprofiel | Complex, krachtig & vol |
Jaargang | 2023 |
Flesinhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 13.5 % |
Classificatie | AOC Margaux |
Op dronk vanaf | 2025 |
Op dronk tot | 2038 |
Allergenen | Sulfieten |
Afsluiting | Natuurkurk |
Art.nr. | E108230 |
Awards | |
James Suckling
(92-93)/100 punten
A crunchy sense to this, with stone, blackcurrant and blackberry character. Medium body. Mineral and spice coming through on the palate. Creamy-textured finish. 48% cabernet sauvignon, 43% merlot, 7% cabernet franc, 1% carmenere and 1% petit verdot.
Neil Martin, Vinous
(89-91)/100 punten
The 2023 Baron de Brane is well-defined on the nose with black cherries, wild mint and pencil box scents that are nicely focused. The palate is medium-bodied with quite a grippy entry. There's backbone on this Deuxième Vin, quite feisty on the finish with decent length.
William Kelley (Robert Parker’s Wine Advocate)
(89-91)/100 punten
The 2023 Baron de Brane is lively and generous, offering up aromas of sweet cherries, dark berries and raw cocoa, followed by a medium-bodied, fleshy palate with sweet tannins and lively acids.