Klantenservice


Hoe kan ik bestellen?
Indien u wijnen via onze website wilt bestellen, dient u verschillende stappen te doorlopen. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over dit bestelproces: www.colaris.nl/bestelprocedure
 
Verzending en bezorging
De wijnen die u bij ons bestelt, worden door onze eigen transportdienst bij u thuis bezorgd. Zijn we niet in staat op korte termijn u met eigen transport te beleveren, dan kan de externe transportdienst TransMission B.V. worden ingeschakeld. Zendingen via TransMission B.V. worden bezorgd volgens onze bezorginstructies en met een aankondiging met track- en tracecode via e-mail.  Mocht u niet thuis zijn dan wordt u er middels een kaart in uw brievenbus van in kennis gesteld dat de transporteur een bezorgpoging heeft ondernomen. Deze kaart bevat contactgegevens waarmee u dan eenvoudig een nieuwe bezorgafspraak kunt maken.
Uw bestelling afhalen is natuurlijk ook mogelijk. U kunt hiervoor terecht op ons adres aan de Franklinstraat 1 te Weert.
Buitenlandse klanten kunnen eveneens gebruikmaken van deze afhaalmogelijkheid.
 
Betalen en prijzen
U kunt op de volgende wijzen bij ons betalen:
Creditcard (MasterCard of Visa).
Via onze website wordt u doorgeschakeld naar de beveiligde omgeving (SSL) van onze betaalprovider. Hier voert u uw creditcard gegevens in. De betaalprovider handelt vervolgens de transactie af tussen Wijnhandel Léon Colaris en uw creditcardorganisatie.
iDEAL
Met iDEAL kunt u gemakkelijk en op een veilige manier uw online aankopen afrekenen in de vertrouwde en optimaal beveiligde internet-betaalomgeving van uw eigen bank.
Op factuur
Indien u kiest voor betaling op factuur dan ontvangt u deze tezamen met de bestelde wijnen van onze chauffeur of enkele dagen later per post. Deze factuur dient u te voldoen binnen 15 dagen na factuurdatum.
Prijzen
Alle getoonde prijzen op onze site zijn inclusief BTW.
Verzendkosten 
Wij leveren de wijnen die u besteld heeft zonder verdere kosten vanaf een minimum orderbedrag van € 150,-. Bij kleinere afname wordt € 5,95 aan transport- en administratiekosten in rekening gebracht. Aan bestellingen die worden afgehaald zijn geen verdere kosten verbonden.
Bankgegevens
IBAN NL 83 RABO 0307 9589 14
BIC RABONL2U
 
Proefgarantie, retourneren en omruilen
Op onze wijnen en geleverde producten zit 100% (proef)garantie en is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat de door ons geleverde wijnen en overige producten moeten beantwoorden aan de kwaliteit die u er redelijkerwijs van mag verwachten. In geval van non-conformiteit, dit betekent dat de wijn kwalitatief niet in orde is of niet beantwoordt aan datgene wat u er redelijkerwijs van mag verwachten, kan wijn zonder meer geretourneerd worden. We ruilen de wijn of geleverd product kosteloos om voor een door u gekozen alternatief. U heeft bovendien het recht de door u bestelde wijn of het door u bestelde product binnen 14 dagen en zonder opgaaf van reden te retourneren. 

De overeenkomst met u aangegaan als klant kan herroepen worden d.m.v het volgende formulier: formulier-herroeping-consumentenkoop.
Uw melding van gebruikmaking van het herroepingsrecht zal per omgaande schriftelijk aan u bevestigd worden.

Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om ons te laten weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Nadat u aan ons kenbaar heeft gemaakt gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient u binnen 14 dagen de door ons geleverde wijnen en/of geleverde producten te retourneren. Het reeds betaalde bedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst of na retournering van de bestelde wijnen of nadat u als klant heeft aangetoond dat de wijnen zijn teruggezonden, op uw rekening teruggestort. 

Retourzendingen zijn kostenloos in geval van non conformiteit of binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Het bedrag van de heen- en terugzending zal volledig worden vergoed. Indien wij buiten proportionele kosten moeten maken om de kwaliteit van de wijn te beoordelen, en de claim blijkt onterecht, behouden wij het recht voor om kosten in rekening te brengen In alle overige gevallen berekenen wij € 5,95 transportkosten voor het retourhalen van de wijnen en/of producten. 
U bent als klant verantwoordelijk voor eventuele schade aan geleverde producten indien u meer handelingen onderneemt dan redelijkerwijs noodzakelijk is om de kwaliteit van het prodct te beoordelen. De waardevermindering zal in dit geval in rekening worden gebracht.

U heeft als klant het recht geleverde wijn en/of producten zonder melding vooraf aan ons te retourneren.U dient een (eigen) verklaring  in te sluiten dat het een retour betreft of het formulier-herroeping-consumentenkoop. De aan ons geretourneerde goederen zullen dan per omgaande aan u terugbetaald worden.
Ons retouradres:
Wijnhandel Léon Colaris b.v.
Franklinstraat 1
6003 DK  Weert
 
Klachten
Bent u onverhoopt niet tevreden over onze wijn of onze dienstverlening, dan kunt u te allen tijde uw reactie sturen naar klantenservice@colaris.nl. Wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen, uw klacht in behandeling nemen en u een inhoudelijke reactie geven. Handelen wij uw klacht niet naar tevredenheid af? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). In geval van een klacht kunt u ook terecht bij het Europees online geschillenplatform (ODR). Meer informatie vindt u op http://ec.europa.eu/consumers/odr.
 
Uw account
Wanneer u voor de eerste keer een bestelling bij ons plaatst wordt er een account voor u aangemaakt. Met het door u vertrekte email-adres en persoonlijk wachtwoord kunt u in het vervolg inloggen op uw persoonlijke omgeving. Uw gegevens worden dan automatisch opgehaald.
 
Privacy
In ons privacybeleid wordt uiteengezet hoe Wijnhandel Léon Colaris informatie gebruikt en beschermt wanneer u deze website gebruikt. Wijnhandel Léon Colaris draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld. U heeft te allen tijde recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens. U leest hier meer over dit privacy beleid.
 
Bedrijfsinformatie
KvK-nummer: 13024360
BTW-nummer: NL007278706B01
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473