Deze barbera heeft het allemaal: soepel, fris, fruitig en intens. Heerlijk bij rood vlees, pastagerechten, kalfsvlees en risotto met paddenstoelen. Persoonlijk aanbevolen door Janneke, Wijn & Service Colaris.
Wijnadviseur Floor Koopmans (tevens geschoold pasta-professional) maakte een geweldige ravioli del plin bij deze wijn. Het aardse karakter en het donkere fruit van deze Barolo zorgen voor een prachtige pairing met haar gerecht. Klik hier voor het recept (eet- en drink smakelijk).
- Een elegante en krachtige rode wijn uit Barolo, gemaakt van Nebbiolo-druiven. - Intense aroma's van rood fruit, kruiden en specerijen, met een vleugje vanille. - Een klassieke Barolo op moderne wijze gemaakt
De Rocche dell'Annunziata-wijngaard is het paradepaardje van Fratelli Revello. De wijngaard ligt ideaal gericht op het zuiden, op een hoogte van 270 meter, ten westen van het dorp Annunziata.
De Conca dell'Annunziata-wijngaard op het zuiden vangt volle zon en zorgt voor een goede rijping, die de wijn een ontwikkeld fruitkarakter en aangename warme nagloed in de mond geeft.
Een oud familie-landhuis bij de Giachini-wijngaard kijkt uit over het dorp Annunziata en de omringende heuvels. Giachini kan in één adem vernoemd worden met de top-cru van Fratelli Revello (Rocche dell'Annunziata), zij het iets lager op de heuvel, gericht op het zuidoosten.