Ronchi di Manzan & Azienda Rivera

Op deze pagina vindt u de wijnen uit onze Wijnbrief juni 2019. Een special helemaal gewijd aan twee Italiaanse wijnhuizen.

Italië: van extreem noord naar extreem zuid

Er is geen land ter wereld waar je zoveel verschillen in wijnstijl hebt als in Italië. Van heel fris en mineraal in het noorden tot aan zwoel en zondoorstoofd in het zuiden. In een absoluut spectaculaire aanbieding presenteren we het beste van deze twee werelden: de sensationeel sensuele wijnen van Azienda Vinicola Rivera uit de hak van de laars (nieuw in ons assortiment!) en de loepzuivere, finesserijke witte wijnen van Ronchi di Manzano tussen de Alpen en de Adriatische kust!

Speciale aandacht is er ook voor onze nieuwe Wijn van de maand: SUPER TUSCAN Maronea 2015. Deze topwijn van Casa di Terra werd onlangs door het Wijntijdschrift Vinum in een Bolgheri 2015 proeverij als 3e geklasseerd direct achter de onvermijdelijke topwijnen Sassicaia en Ornellaia. Met een prijs van nog geen 10% van deze twee toppers voorwaar een prestatie van wereldformaat van de Maronea 2015.

TIP
: We hebben geweldige proefpakketten van Rivera én van Ronchi di Manzano voor u samengesteld van ieder 8 flessen en een nóg voordeliger combipakket van 16 flessen.

Wilt u de Wijnbrief in PDF-formaat bekijken, klik dan hier.

 Roberta Borghese en dochters Bolgheri - Casa di Terra
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473