Kelderrestanten

Wij ruimen onze kelders op!

Kies uit de restanten die hieronder staan. Of volg onderstaande link naar de PDF met aanvullende, zeer kleine restanten (deze laatste zijn niet online te koop).

Om ruimte te maken voor de nieuwe jaargangen moeten alle restanten weg. Dit zijn, in tegenstelling tot wat men misschien zou denken, overwegend jonge wijnen met in 99% van de gevallen een ‘houdbaarheidsdatum’ die nog twee of -veel- meer jaren voor ons liggen. Maar omdat wij om ruimte in onze kelder verlegen zitten, moeten ze nu allemaal weg. Dit is voor u hét moment om ze voor een klein prijsje in huis te halen.
Bij de restanten vindt u beroemde sterren én onbekende trouvailles die iedere wijnliefhebber hoopt te vinden. Met een beetje geluk zit die ene persoonlijke topfavoriet er ook bij! 


Hieronder vindt u het complete overzicht kelderrestanten.
 Wacht liever niet te lang met uitzoeken, want op = op.


N.B. Van een groot aantal andere wijnen resteren nog slechts zeer kleine aantallen. Deze zijn, in tegenstelling tot onderstaande wijnen, uitsluitend per telefoon op 0495 - 53 24 62 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 17.00 uur) of via klantenservice@colaris.nl te bestellen.
> klik hier om de kleine restanten te bekijken (PDF)Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473