De Magic Decanter geeft, net als de Magic Decanter Deluxe, lucht aan uw wijn.

www.winesolutions.nl

€ 21,50 per fles
Uitverkocht

Wijndetails

Proefnotitie

Het product
De Magic Decanter geeft, net als de Magic Decanter Deluxe, lucht aan uw wijn. Echter, de Magic Decanter is, zoals de naam al doet suggeren, een maatje kleiner. Echter, het effect is grotendeels hetzelfde! De Magic Decanter wordt geleverd in een mooie verpakking, inclusief reisetui, zodat u de decanter overal met u mee kunt nemen! 

De werking
Waarschijnlijk weet u wel dat wijn beter wordt door hem te laten luchten in een karaf. Dit geldt vooral voor zware, tannineuze wijnen. Denk bijvoorbeeld aan een Barolo. Door deze wijnen in aanraking te laten komen met zuurstof worden de tannines verzacht en komen alle aroma's vrij. Het grote nadeel van een karaf is dat het erg lang duurt. De wijn moet vaak 3 of 4 uur vantevoren worden gedecanteerd om het gewenste effect te bereiken.


Wij hebben de oplossing: de Mini Wine Aerator. De Aerator maakt gebruik van 2 kleine gaatjes aan de zijkant om lucht aan te zuigen zodra er wijn in wordt gegoten. Dit zorgt ervoor dat er een mix ontstaat tussen wijn en lucht waardoor de wijn in optimaal contact komt met zuurstof. Hierdoor kunt u in slechts enkele seconden genieten van een wijn die niet alleen zachter smaakt, maar ook een mooier bouquet heeft! Daarnaast is de Mini Aerator erg gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is de wijn erdoorheen te gieten!

Magic Decanter
Ook interessant

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste wijnnieuws en aanbiedingen door u vrijblijvend in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473