Team wijnhandel Léon Colaris.

Makelaar in geneugten

Meer dan 95 jaar ervaring

Léon Colaris is hét adres voor betrouwbare kwaliteitswijnen. Noem ons gerust een ervaren en deskundige "makelaar in geneugten". Ruim negen decennia import van kwaliteitswijnen hebben ons geleerd waar de beste druiven groeien, de beste wijnmakers huizen en uitstekende kwaliteitswijn voor een aantrekkelijke prijs wordt gemaakt.
Door onze strenge selectie vindt u bij ons altijd kwaliteit zonder tegenvallers. Onze service is naast deskundig, zeker ook persoonlijk. Zo hebben wij een trouwe klantenkring in Nederland en België opgebouwd. Daaronder zijn veel particuliere wijngenieters (80%), maar ook horeca (20%).

Onze missie is tot de Nederlandse top van wijnhandelaren te behoren wat betreft kennis, kwaliteit, opslag en levering van wijnen. 

Kies uit een breed en uitgelezen assortiment

U kunt kiezen uit een breed en uitgelezen wijnassortiment. Van geklasseerde bordeaux-wijnen tot prettig geprijsde wijntjes voor alledag. Wit, rood, rosé, champagne, spumante… Frans, Italiaans, Spaans, Oostenrijks en nog veel meer lekkers. Uit de klassieke landen én uit de Nieuwe Wereld: Argentinië, Australië, Chili, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Landen waar wij uitstekende wijnen hebben ontdekt, die rechtstreeks per container naar Weert komen om vervolgens de weg naar uw kelder te vinden.

Gratis opslag

In ons moderne bedrijfspand op bedrijvenpark Kampershoek in het Limburgse Weert beschikken wij over een uitstekend geoutilleerde boven- en ondergrondse opslag. Perfect voor kwaliteitswijnen. Om uw wijn in optimale conditie te houden, bieden wij u aan uw wijnen tot vijf jaar na de oogst in onze kelders gratis te bewaren. Daar komen de jonge wijnen onder ideale temperatuur en vochtigheidsgraad rustig op dronk. Wij kondigen u tijdig aan wanneer dat moment is aangebroken. Slaat u de wijnen liever zelf op? Wij wijzen u graag op de wijnbewaar- en wijnklimaatkasten van het topmerk Liebherr. Wij bieden deze tegen uiterst scherpe tarieven aan.

Eigen besteldienst

U vindt onze wijnen niet in een winkel. Onze topwijnen en speciale aanbiedingen staan in onze periodieke wijncouranten en op deze website. Blijf op de hoogte van ons assortiment en ontvang periodieke speciale verkooopacties door u in te schrijven voor onze nieuwsbrieven. Stuur daartoe een korte e-mail naar: klantenservice@colaris.nl. De wijnen die u bij ons bestelt worden (in de meeste gevallen) met onze eigen besteldienst bij u thuis afgeleverd. Op afspraak, wanneer u dat het beste uitkomt.

Verzending is gratis bij een bestelling al vanaf € 150. Bij een kleinere bestelling wordt een bijdrage van € 5,95 in de transportkosten in rekening gebracht. U kunt uw bestelling ook zelf ophalen op onderstaand adres: wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

WIJNHANDEL LEON COLARIS
Franklinstraat 1, Weert
Tel. 0495 - 532 462

Colaris logo wijnopslag bovengronds bovengrondsOpslag ondergronds
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473