Team wijnhandel Léon Colaris.

Makelaar in geneugten

Vele decennia kennis en ervaring

Noem ons gerust een ervaren en deskundige makelaar in geneugten. Ruim negen decennia import van kwaliteitswijnen hebben ons geleerd waar de beste druiven groeien, de beste wijnmakers huizen en uitstekende kwaliteitswijn tegen een aangename prijs wordt geproduceerd. Zo hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland en België. Daaronder veel particuliere wijngenieters (80%), maar ook horeca (20%). Onze missie is tot de Nederlandse top van wijnhandelaren te behoren wat betreft kennis, kwaliteit, opslag en levering van wijnen.

Een breed en uitgelezen assortiment

U kunt kiezen uit een breed en uitgelezen wijnassortiment. Van geklasseerde bordeaux-wijnen tot prettig geprijsde wijntjes voor alledag. Wit, rood, rosé, champagne, spumante… Frans, Italiaans, Spaans, Oostenrijks en nog veel meer lekkers. Uit de klassieke landen én uit de Nieuwe Wereld: Argentinië, Australië, Chili, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Landen waar wij uitstekende wijnen hebben ontdekt, die rechtstreeks per container naar Weert komen.

Gratis opslag

In ons moderne bedrijfspand op bedrijvenpark Kampershoek in het Limburgse Weert beschikken wij over een uitstekend geoutilleerde boven- en ondergrondse opslag. Perfect voor kwaliteitswijnen. Om uw wijn in optimale conditie te houden, bieden wij u aan uw wijnen tot vijf jaar na de oogst in onze kelders gratis te bewaren. Daar komen de jonge wijnen onder ideale temperatuur en vochtigheidsgraad rustig op dronk. Wij kondigen u tijdig aan wanneer dat moment is aangebroken. Slaat u de wijnen liever zelf op? Wij wijzen u graag op de wijnbewaar- en wijnklimaatkasten van het topmerk Liebherr. Wij bieden deze tegen uiterst scherpe tarieven aan.

Eigen besteldienst

U vindt onze wijnen niet in een winkel. Onze topwijnen en speciale aanbiedingen staan in onze periodieke wijncouranten en deze website. Wilt u op de hoogte blijven van ons assortiment en onze (e-mail)acties, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrieven. Stuur een e-mail naar klantenservice@colaris.nl. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons brede aanbod, dan worden de wijnen (in de meeste gevallen) met onze eigen besteldienst bij u thuis afgeleverd. Op afspraak, wanneer u dat het beste uitkomt.

Condities

Verzending is gratis bij een bestelling vanaf € 150,-. Bij een kleinere afname wordt € 5,95 aan transportkosten in rekening gebracht. U bent ook van harte welkom in ons bedrijf aan de Franklinstraat 1 in Weert. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

WIJNHANDEL LEON COLARIS
Franklinstraat 1 • Weert
Tel. 0495 - 532 462

Colaris logo wijnopslag bovengronds bovengrondsOpslag ondergronds
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473