Château Léoville Poyferré

In de beste jaargangen in Bordeaux zijn tweede wijnen van de Grand Cru Classé 1855 châteaus een aantrekkelijke optie. De ‘grands vins’ (de eerste wijnen) zijn namelijk een selectie van de beste barriques van dat jaar. De vaten die niet geselecteerd worden gaan, eventueel aangevuld met de barriques van de jonge aanplant, in wat men noemt de tweede wijn. Ze krijgen doorgaans dezelfde behandeling in de wijnkelder. In mindere jaren is er een groot verschil tussen eerste en tweede wijnen, maar in topjaren zoals 2015 zijn de tweede wijnen de beste deals die je kunt krijgen.

Zo is de Pavillon de Léoville Poyferré 2015, de 2e wijn van Château Léoville Poyferré Second Grand Cru Classé 1855 uit Saint-Julien, een werkelijk fantastische wijn die alles bezit wat een grote Bordeaux moet hebben. De bekende wijnschrijver James Suckling gaf de wijn maar liefst 93 punten.

Ruud Heuvelmans over de Pavillon: 'Ik heb in mijn ruim 30 jaar bij Colaris al vele wijnen mogen aanbevelen, maar de Pavillon de Léoville Poyferré moet u absoluut in de kelder hebben liggen'.

Levering en optioneel gratis opleggen: de Pavillon de Léoville Poyferré 2015 is uit voorraad leverbaar en kan eventueel nog gratis in onze kelder onder ideale condities worden bewaard tot september 2020.

Wilt u nog meer keuze uit wijnen van het fantastische jaar 2015? Klik hier voor de complete collectie beschikbare wijnen Bordeaux-2015.

Château Lynch Bages Château Léoville Poyferré - wijnveld 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473