Relatiepakketten Wijnhandel Léon Colaris

Bijzondere relatiegeschenken

Bent u voor uw medewerkers en relaties op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan bent u bij Wijnhandel Léon Colaris aan het juiste adres. Wij hebben voor u dit jaar weer een prachtige collectie wijnpakketten samengesteld, waarmee u uw relaties en medewerkers op niveau kunt verrassen. Ons brede assortiment biedt schitterende wijnen uit de hele wereld in elke prijsklasse.
 

De volledige verzorging van uw pakketten nemen wij u graag uit handen, van verpakking tot tijdige en correcte bezorging. Ook een persoonlijke kaart voor de pakketten kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard kunt u deze ook zelf aanleveren.

Eigen etiket of logo

Heeft u speciale wensen, zoals een eigen etiket op de fles of uw logo op het kistje, dan maken wij graag een offerte op maat. Wij adviseren u graag bij uw persoonlijke keuze en samenstelling van het wijnpakket.

In onze Proefkamer in Weert kunt u aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren de meest uiteenlopende wijnen proeven. Indien gewenst sturen wij u enige proefflessen toe of komen wij bij u langs. Zo maakt u zelf een keuze en krijgt uw wijnpakket een heel persoonlijk karakter.
 

Wijnhandel Léon Colaris staat voor meer dan 95 jaar ervaring in wijnen en relatiegeschenken. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste wijnpakket, zodat u bij uw relaties een perfecte indruk zult maken.

Belt of e-mailt u ons gerust voor al uw vragen of wensen.
 

Hieronder treft u een aantal voorbeeldwijnen uit ons assortiment. U kunt uiteraard naar hartelust combineren met kist en doosverpakkingen.

 

maak de feestdagen extra feestelijk! Kies uw eigen verpakking!
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473