Relatiepakketten Wijnhandel Léon Colaris

Bijzondere relatiegeschenken

Bent u voor uw medewerkers en relaties op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan bent u bij Wijnhandel Léon Colaris aan het juiste adres. Wij hebben voor u dit jaar weer een prachtige collectie wijnpakketten samengesteld, waarmee u uw relaties en medewerkers op niveau kunt verrassen. Ons brede assortiment biedt schitterende wijnen uit de hele wereld in elke prijsklasse.
 

De volledige verzorging van uw pakketten nemen wij u graag uit handen, van verpakking tot tijdige en correcte bezorging. Ook een persoonlijke kaart voor de pakketten kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard kunt u deze ook zelf aanleveren.

Eigen etiket of logo

Heeft u speciale wensen, zoals een eigen etiket op de fles of uw logo op het kistje, dan maken wij graag een offerte op maat. Wij adviseren u graag bij uw persoonlijke keuze en samenstelling van het wijnpakket.

In onze Proefkamer in Weert kunt u aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren de meest uiteenlopende wijnen proeven. Indien gewenst sturen wij u enige proefflessen toe of komen wij bij u langs. Zo maakt u zelf een keuze en krijgt uw wijnpakket een heel persoonlijk karakter.
 

Wijnhandel Léon Colaris staat voor meer dan 90 jaar ervaring in wijnen en relatiegeschenken. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste wijnpakket, zodat u bij uw relaties een perfecte indruk zult maken.

Belt of mailt u ons gerust voor al uw vragen of wensen.
 

Hieronder treft u een klein aantal voorbeelden van hetgeen mogelijk is: 

 

maak de feestdagen extra feestelijk! Kies uw eigen verpakking!
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473