Ronan by Clinet

Ronan by Clinet - Bordeaux op zijn best

Goede contacten onderhouden in de Bordeaux-regio heeft zo zijn voordelen. Buitenkansjes kom je namelijk niet vaak tegen en we zijn bij Colaris dan ook bijzonder opgetogen dat we deze wijn opnieuw hebben kunnen bemachtigen: 
Ronan by Clinet 2015, een fabelachtige wijn gemaakt op één van onze favoriete Pomerol domeinen, Château Clinet!

Château Clinet

Château Clinet is een relatief klein château in de al kleine rechteroever appellation van Pomerol en is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een absoluut prominent wijngoed. Hun 9 ha behoren tot de beste wijngaarden van het plateau van Pomerol en zijn aangeplant met 80% merlot en 10% elk cabernet sauvignon en franc.

Ronan by Clinet

Ronan by Clinet, genoemd naar de eigenaar van het château, Ronan Laborde, is een 100% Merlot die op Château Clinet gemaakt is. De wijngaarden voor Ronan by Clinet liggen deels buiten de appellation Pomerol, vandaar dat de wijn geen Pomerol mag heten maar tout court: Bordeaux... Feit is echter, dat Ronan by Clinet volgens dezelfde standaard is gemaakt als de grand vin die jaarlijks zeer hoge scores behaalt in de internationale wijnpers.

Waarom zijn we zo opgetogen over deze Ronan by Clinet 2015?

Uiteraard om reden van de kwaliteit; op Château Clinet hebben ze in 2015 absolute topwijn gemaakt, getuige de 97 punten die Robert Parker de grand vin toekende. Maar bovenal is het de prijs die in verhouding tot de kwaliteit fabuleus is. Voor Clinet 2015 betaal je immers meer dan tien keer zoveel als voor deze Ronan by Clinet 2015. Voor onze lage actieprijs kun je geen betere Bordeaux verwachten dan dit. Het is al moeilijk genoeg om tegenwoordig een gewone Pomerol te vinden onder de € 25,00, laat staan een wijn gemaakt op Château Clinet! 

U mag de wijn nog zonder bijkomende kosten opslaan in onze geconditioneerde kelder tot najaar 2020.

Klik hier om te bestellen 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473