2023 | Italië | Salento

Tramari Rosé di Primitivo 2023 San Marzano

  • Tramari Rosé di Primitivo 2023 San Marzano
Opslaan

Wanneer u ooit in de hak van de Italiaanse laars bent geweest heeft u misschien als een zo’n knisper frisse rosé van primitivo gedronken. In de Pugliaanse zomer kan het kwik hoog eindigen. Zo’n glas rosé brengt verkoeling, ook op de hete dagen in het noorden van Europa

Verder lezen
  • Smaakprofiel
    Bleek, strak & mineralig
  • Druivenras
    Primitivo
  • Land & Regio
    Italië, Salento
10,65
/ prijs per fles
Opslaan
Nog 2 beschikbaar
Op voorraad.
  • 100% proefgarantie
  • Gratis bezorgd vanaf €75
  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Verzekerd verzonden & zorgvuldig verpakt

Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?

Proefnotitie
Specificaties
Awards

"Smaakvol, licht, verkoelend"

Feudi di San Marzano staat al jaren bekend om hun uitstekende wijnen. Dit wijnhuis heeft een stevige reputatie opgebouwd dankzij hun toewijding aan kwaliteit. De unieke eigenschappen van hun wijnen beginnen bij de druiven zelf. Tramari Rosé di Primitivo wordt gemaakt van 100% primitivo, afkomstig uit de weidse wijngaarden van Puglia. De druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt, om de beste kwaliteit te waarborgen. De schillen van de primitivo gisten slechts kort mee, doorgaans maar enkele uren. Dit resulteert in een rosé met een prachtige lichte kleur, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak.
  • Https& Kabeljauw
  • Https& Garnalen
  • Https& Gegrilde vis
  • Https& Gebakken vis
  • Https& Peulvruchten
  • Https& Brokkelkaas
WijnsoortRosé
LandItalië
DruivenrasPrimitivo
RegioSalento
SmaakprofielBleek, strak & mineralig
Jaargang2023
Flesinhoud0.75
Alcoholgehalte12.5 %
ClassificatieIGT Salento
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2027
AllergenenSulfieten
AfsluitingKurk
Art.nr.E107958
Awards
  • Tramari Rosé di Primitivo 2023 San Marzano

De Grote Hamersma
Rapportcijfer: 8,5

De evenwichtskunst van het rosé maken: maak je rosé licht en dorstlessend, en je loopt het risico dat-ie waterig en niksig smaakt.

Wil je rosé met veel geur en smaak, dan loop je het risico dat-ie zwaar, log, alcoholisch.

De ware rosémaker lukt het te balanceren. Proef maar: licht, sappig, fris. En tegelijk vol rijp fruit en zonnige Zuid-Italiaanse geuren.