Wijnen van de maand

De herfst is een jaargetijde dat vraagt om lange boswandelingen, stevige gerechten en….een goed glas wijn. Hoogste tijd dus om u onze Wijnen van de Maand oktober voor te stellen.
ACTIE: u ontvangt nu tijdelijk een MAGNUM Château Vieux Manoir 2015 ter waarde van € 17,50 CADEAU bij bestelling van 36 flessen Wijn van de Maand.

Wit
Domaine des Graves d’Ardonneau 2017
Bordeaux Sauvignon Blanc

Médaille d’Argent Challenge International du vin!
Coup de Cœur Guide Hachette des Vins 2019

De witte Graves d’Ardonneau is een begrip in ons assortiment en de nieuwe jaargang 2017 werd bekroond met een Coup de Coeur en de maximale drie sterren in de nieuwe Guide Hachette des Vins 2019.
100% Sauvignon Blanc met een ongekende prijs-kwaliteit-plezierverhouding!

Rood
Château Vieux Manoir 2016
Bordeaux

Médaille d’Or Concours Mondial Bruxelles !
Château Vieux Manoir staat garant voor Bordeaux van goede en betrouwbare kwaliteit voor een prima prijs. Deze nieuwe jaargang 2016 overtreft al onze verwachtingen. De wijn is nóg complexer, frisser en karakteristieker en werd dan ook onlangs met goud bekroond in Brussel.
Gemaakt van de allerbeste merlot- en cabernet sauvignon-druiven. Soepel en rijp, een heerlijke doordrinker die nu al lekker is, maar ook nog zeker vijf jaar opgelegd kan worden.

Ontvang een magnum cadeau
ACTIE: u ontvangt nu tijdelijk een MAGNUM Château Vieux Manoir 2015 ter waarde van € 17,50 CADEAU bij een bestelling van 36 flessen Wijn van de Maand (rood en/of wit).

Domaine des Graves D'Ardonneau Château Vieux Manoir
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473