Touraine Sauvignon Blanc 2017 - Wijn van de Week

De ultieme zomerwijn

*Bekend van de landelijke dagbladen!*

I
edere week selecteren onze vinologen een Wijn van de Week. Wijnen die  uw speciale aandacht vragen omdat het bijvoorbeeld bijzondere vondsten zijn of wijnen met een super prijs-kwaliteitverhouding. Deze week: Touraine Sauvignon Blanc 2017 van Domaine de la Renaudie.

Wijnschrijver Onno Kleyn deed onlangs voor de Volkskrant onderzoek naar de lekkerste Sauvignon Blancs als de ultieme zomerwijn.

Uit een grote line-up van wijnen tot € 20,00 koos Kleyn vol overtuiging onze Touraine, de Wijn van de Week, als één van de TOP zes allerlekkerste Sauvignon Blancs. 
Sterker nog: Domaine de la Renaudie is overduidelijk winnaar op prijs-kwaliteit en staat op het podium naast wijnen die zowat het dubbele kosten.

Geen wonder dat het sindsdien met de bestellingen voor deze wijn storm loopt!

Dit zijn de lovende woorden van Onno Kleyn:
'De ultieme zomerwijn: Sauvignon Blanc. En omdat u heus niet van slobberen houdt: hier de beste wijn van de slijter. Als het om prijs/kwaliteit gaat de overduidelijke winnaar van de proeverij. Recht uit het oorsprongsgebied van de druif, de Loirestreek. Geurt intens naar bijna rijpe perzik en groene kruisbessen, uiterst sappig en soepel. Ik vroeg laatst een jong gezelschap bij een proeverij 'weten jullie wat kruisbessen zijn?' Nee. Goed: die ruiken naar Sauvignon Blanc.'


De Sauvignon Blanc van La Renaudie won voor het tweede jaar op rij ook al een gouden medaille op het Concours Mondial du Sauvignon. Touraine is minder bekend dan de beroemde Sancerre en Pouilly-Fumé (alle Loire) waardoor u minder betaalt. 

Actieprijs: € 8,95

> meer informatie en bestellen

Touraine Sauvignon Blanc 2017 - Volkskrant Onno Kleyn  
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473