Bodegas Ortega Ezquerro

Op deze pagina vindt u de wijnen uit onze Wijnbrief Juni 2018. Als eerste willen wij u kennis laten maken met ons nieuwe Rioja-huis Bodegas Ortega Ezquerro.

Bodegas Ortega Ezquerro is gelegen in de Rioja Baja. Carmelo Ortega maakt er unieke wijnen van een verbluffend hoge kwaliteit die u moet proeven. De wijnen van dit huis variëren van een Joven, gemaakt via de Beaujolais-methode van 'macération carbonique' tot een Crianza en Reserva gemaakt van stokken van minimaal 70 jaar oud. Bovendien is er nog een speciale topwijn gemaakt van maar liefst 100 jaar oude stokken. Maak kennis met Ortega Ezquerro tegen aantrekkelijke introductieprijzen.

We konden het niet nalaten om deze Spaanse selectie aan te vullen met:

  • De fantastische nieuwe jaargangen van Ronchi di Manzano uit Friuli. Roberta Borghese maakte uitzonderlijk mooie wijnen in 2017. Deze 2017 selectie hebben we aangevuld met 2 gelauwerde wijnen van jaargang 2016. 
  • De wijnen van Château Thieuley uit Bordeaux: wit, rood en clairet passievol gemaakt door Marie & Sylvie Courselle.
  • Wijngoed van de Maand: Domaine de la Creuze Noire uit Mâcon in de Bourgogne. Zuivere wijnen die in de 15 jaar dat we met dit domein samenwerken zijn verworden tot  favorieten van veel van onze klanten.

 
U profiteert van scherpe actieprijzen en ontvangt bovendien bij iedere 36 flessen een fles Le Grand Cros 'La Rivale' Brut rosé t.w.v. € 15,50 van ons cadeau!

TIP
: We hebben geweldige proefpakketten van Ortega Ezquerro én van Ronchi di Manzano voor u samengesteld. Actieprijs slechts € 69 + gratis bezorging.

Wilt u de Wijnbrief in PDF-formaat bekijken, klik dan hier.

Brochure Rioja, Friuli, Bordeaux, Bourgogne Roberta Borghese en dochters
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
http://ad.360yield.com/pixel?type=img&id=7473